Moja košarica

V košarici ni izdelkov.

Select Page

Politika zasebnosti 

Uvod v politiko zasebnosti

Ta politika zasebnosti določa podlago, na kateri se bodo obdelovali vsi vaši osebni podatki ali ki nam jih boste posredovali. Prosimo, pozorno preberite več o sledeči politiki zasebnosti, da boste razumeli naše poglede in prakse glede vaših osebnih podatkov.

Spletna stran sirarstvo-tinka.si je na voljo na spletnem naslovu https://sirarstvo-tinka.si/ (v nadaljnjem besedilu: spletna stran), ki ga upravlja:

Sirarstvo in storitve, Valentina Šeruga Lazarovski s.p. – znamka Sirarstvo Tinka
Prosenjakovci 85, 9207 Prosenjakovci, Slovenija
Davčna številka: SI35856432
Matična številka: 8545995000
(v nadaljevanju „Sirarstvo Tinka“)

V nadaljevanju se vse storitve, dostopne prek spletnega mesta, imenujejo »storitev«.

Vsi obiskovalci spletnega mesta, bodisi gostje ali registrirani uporabniki, so v nadaljevanju imenovani »uporabnik«.

Ta pravilnik o zasebnosti lahko kadar koli spremenimo brez predhodnega obvestila.

Zakonodaja

Sirarstvo Tinka kot upravljavec podatkov zagotavlja, da se vsi podatki uporabnikov obdelujejo v skladu z EU direktivo o varstvu podatkov iz leta 2016. 

Informacije, ki jih lahko zbiramo od vas

Od vas lahko zbiramo in obdelujemo naslednje podatke:

 • Informacije, ki jih posredujete z izpolnjevanjem obrazcev na naši spletni strani. To vključuje informacije, ki so bile posredovane ob registraciji za uporabo našega spletnega mesta, naročanje na naša glasila/newsletter, objavljanje mnenj ali drugega gradiva na našem spletnem mestu ali zahtevanje dodatnih storitev.
 • Za informacije vas bomo morda prosili tudi, ko se prijavite na nagradne igre ali promocijo in ko prijavite težavo na naši spletni strani.
 • Če se obrnete na nas, bomo morda vodili evidenco te korespondence.
 • Prav tako vas morda lahko zaprosimo, da izpolnite ankete, ki jih uporabljamo za raziskovalne namene, čeprav vam nanje ni treba odgovoriti.
 • Podrobnosti o nakupu, ki ga opravite preko našega spletnega mesta, in o izpolnitvi vašega nakupa.
 • Podrobnosti o vaših obiskih našega spletnega mesta, vključno z, vendar ne omejeno na, podatke o prometu, podatke o lokaciji, dnevnike in druge komunikacijske podatke, ne glede na to, ali je to potrebno za lastne namene knjiženja računov ali kako drugače, in vire, do katerih dostopate. 

  Način zbiranja osebnih podatkov

  Informacije se zbirajo na podlagi obrazcev ali vprašalnikov, ki jih je potrebno izpolniti.

  Informacije, ki jih zbiramo na prostovoljni podlagi. Uporabnik je dolžan posredovati samo informacije, potrebne za nakup.

  Mladoletnike, ki želijo uporabljati storitev, mora nadzorovati vsaj eden od staršev. Sirarstvo Tinka ne odgovarja, če mladoletniki uporabljajo storitev brez zahtevanega starševskega nadzora. 

  Obvezni in neobvezni osebni podatki

  V okviru uporabe storitve lahko uporabnike povabimo, da izpolnijo obrazce ali vprašalnike, v katerih so določena polja zahtevana / obvezna za izvajanje storitve. To bo jasno označeno. Druga polja so neobvezna. Cilj neobveznih polj je omogočiti Sirarstvu Tinka hitrejši stik z uporabniki in / ali pridobitev informacij, pomembnih v okviru storitve.

  Naslovi IP

  Za sistemsko administracijo in za poročanje skupnih informacij našim oglaševalcem je možno, da zbiramo podatke o uporabnikovem računalniku, vključno z naslovom IP, operacijskim sistemom in vrsto brskalnika. To so statistični podatki o dejanjih in vzorcih brskanja naših uporabnikov in ne identificirajo nobenega posameznika.

  Piškotki

  Med uporabo spletne strani in storitve lahko uporabljamo piškotke, ki izvirajo iz domene https://sirarstvo-tinka.si in vseh njenih poddomen. S piškotki vas ločimo od drugih uporabnikov našega spletne strani. To nam pomaga, da vam omogočimo dobro izkušnjo med brskanjem po našem spletn strani in nam omogoča tudi izboljšanje naše spletne strani.

  Piškotek je majhna količina podatkov, ki pogosto vključuje anonimni unikatni identifikator, ki se pošlje brskalniku iz računalnika spletne strani in shrani na trdi disk računalnika, če se strinjate. Piškotki so lahko naši ali od tretjih oseb. V naših piškotkih ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov, ki bi jih lahko uporabili za identifikacijo posameznikov, vendar piškotke uporabljamo za sledenje. Čeprav so piškotki potrebni za uporabo storitev v celoti, pa lahko uporabniki vedno zavrnejo sprejem piškotkov. V skladu s to politiko zasebnosti vas bomo prosili za soglasje za uporabo piškotkov. Če se ne strinjate, vendar si nato še naprej ogledujete našo spletno stran ali kupujete na njej, smatramo, da ste privolili v nastavitev piškotkov v skladu s to politiko zasebnosti.

  Shranjevanje in prenos

  Podatki, ki jih običajno zbiramo od vas, ne bodo, lahko pa se prenesejo in shranijo na destinacijo zunaj Evropskega gospodarskega prostora („EGP“). Lahko ga obdeluje tudi osebje, ki deluje zunaj EGP in dela za nas ali za enega od naših dobaviteljev. Takšno osebje se lahko med drugim ukvarja z izpolnjevanjem vaših naročil, obdelavo vaših podatkov o plačilu in zagotavljanjem podpornih storitev. Z oddajo svojih osebnih podatkov se strinjate s tem prenosom, shranjevanjem ali obdelavo. Naredili bomo vse potrebno, da zagotovimo varno obdelavo vaših podatkov v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Vse informacije, ki nam jih posredujete, so shranjene na naših varnih strežnikih. Morebitne plačilne transakcije bodo šifrirane.
  Kjer smo vam dali (ali tam, kjer ste izbrali) geslo, ki vam omogoča dostop do določenih delov našega spletnega mesta, ste odgovorni za to, da to geslo ostane zaupno. Pričakujemo, da tega gesla ne boste delili z nobeno osebo. Sirarstvo Tinka ne odgovarja za nobeno izgubo ali škodo, ki bi nastala z njegovo skupno rabo. Na žalost prenos informacij prek interneta ni popolnoma varen. Čeprav se bomo po svojih najboljših močeh trudili zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vaših podatkov, prenesenih na naše spletno mesto. Kakršen koli prenos je na lastno odgovornost. Ko bomo prejeli vaše podatke, bomo s postopki in varnostnimi funkcijami poskušali preprečiti nepooblaščen dostop.

  Cilji in uporaba

  Osebne podatke lahko zbira in obdeluje le Sirarstvo Tinka za enega od naslednjih ciljev:

  • Za zagotovitev, da je vsebina našega spletnega mesta predstavljena na najučinkovitejši način za vas in za vaš računalnik/napravo;
  • za izpolnitev pogodbenih obveznosti in pravic med Sirarstvom Tinka in uporabnikom;
  • za registracijo in sodelovanje v storitvi (vključno z, vendar ne omejeno na tekmovanja/nagradne igre);
  • za raziskovalne in statistične cilje;
  • za omogočenje Sirarstvu Tinka ali partnerjem, da se obrnejo na uporabnike v zvezi s storitvijo ali dodatnimi povezanimi storitvami;
  • izboljšati vsebino in kakovost storitve;
  • sestaviti skupne profile (ne posameznikov).

   Če ne želite, da na ta način uporabljamo vaše podatke, bodisi označite ustrezno polje na obrazcu, na katerem zbiramo vaše podatke, se odjavite na vsa prejeta e-poštna sporočila ali nas obvestite na info@sirarstvo-tinka.si.

   Pravica do dostopa in popravka vaših osebnih podatkov

   Uporabnik ima pravico do dostopa do informacij, ki jih držimo o njem. Uporabniki lahko ves čas preverijo stanje svojih osebnih podatkov, ki jih zbira in obdeluje Sirarstvo Tinka, če se prijavijo v svoj račun (če je na voljo) ali nam pošljejo e-pošto na info@sirarstvo-tinka.si.

   Zahteva za dostop in preverjanje podatkov o uporabnikih mora prispeti z istega e-poštnega naslova, s katerim se je uporabnik prijavil. Sirarstvo Tinka bo uporabnika čim prej obvestilo o stanju njegovih osebnih podatkov. V primeru napake, netočnosti ali prekinitve glede uporabnikovih osebnih podatkov lahko uporabnik od nas zahteva, da te podatke popravimo ali spremenimo. Če uporabnik meni, da storitev ne spoštuje zakonodaje v zvezi z zaščito osebnih podatkov, nas lahko kontaktira prek kontaktnih podatkov, navedenih v pravilniku o zasebnosti.

   Soglasje in odstranitev

   Z uporabo storitve in/ali spletne strani se uporabnik izrecno strinja s to politiko zasebnosti. Če uporabnik želi, da se njegovi osebni podatki odstranijo iz naše baze podatkov, se obrne na nas po e-pošti ali navadni pošti z uporabo kontaktnih podatkov, navedenih v pravilniku o zasebnosti. Zavezujemo se, da bomo čim prej odstranili osebne podatke, razen seveda, če gre za podatke, ki jih je treba hraniti v skladu z zakonom ali dogovorom.

   Lastništvo in razkritje

   Vse informacije in osebni podatki, zbrani v zvezi s storitvijo, pripadajo Sirarstvu Tinka in se uporabljajo samo v skladu z načeli in določbami, določenimi v politiki zasebnosti.

   Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tretjim osebam:

   • V primeru, da prodamo ali kupimo katero koli podjetje ali premoženje, v tem primeru lahko vaše osebne podatke razkrijemo bodočemu prodajalcu ali kupcu takega podjetja ali premoženja.
   • Če nas ali skoraj vse naše premoženje pridobi tretja oseba, bodo v tem primeru osebni podatki, ki jih imamo o svojih strankah, eno od prenesenih sredstev.
   • Če smo dolžni razkriti ali deliti vaše osebne podatke, da bi izpolnili katero koli zakonsko obveznost ali da bi uveljavili ali uporabili naše pogoje uporabe ali pogoje rezervacije ali zaščitili pravice, lastnino ali varnost podjetja Sirarstvo Tinka, naše stranke ali druge. To vključuje izmenjavo informacij z drugimi podjetji in organizacijami za namene zaščite pred goljufijami in zmanjšanja kreditnega tveganja.

    Razno

    Ta politika zasebnosti ne posega v pravice Sirarstva Tinka do nadaljnjih ukrepov glede določenih uporabnikov storitve na podlagi dogovora, zakona, predpisov itd.

    Sirarstvo Tinka lahko redno posodablja to politiko zasebnosti brez predhodnega obvestila. Vsa vprašanja v zvezi s to politiko zasebnosti lahko pošljete na info@sirarstvo-tinka.si.

     

    Zadnja posodobitev: 10. 11. 2020